top of page

Munkánk a hivatásunk!

A gyermekek számára a legfontosabb napi elfoglaltság a játék. Egyszerre munka, tanulás és szórakozás. A játékon keresztül tapasztalja meg az őt körül vevő világot "kicsiben", sajátít el ismereteket és dolgoz fel eseményeket.

Játokon keresztül tanulni sokkal eredményesebb, mint merev tanulási helyzetbe hozni a gyermeket. Lehetőséget ad arra, hogy a gyermek teljes testével tapasztalja meg az új dolgokat. Játékon át megismerhető a világ egy része, az alapja, amelyen át majd bűvíthető a tudás...

A fejlesztőjáték mindamellett, hogy kellemes elfoglaltság, a gyermek előrehaladását, valamilyen irányú fejlődését biztosítja. 

 

Mit kínálunk?

 

5 éves kortól olyan foglalkozásokat biztosítunk a gyermekeknek, amelyek sokoldalúan segítik elő a fejlődésüket. A találkozók során figyelmet szentelünk a beszéd-, mozgás-, szociális érettség-, és értelmi funkcióra egyaránt. Célunk, hogy segítő kezet nyújtsunk a gyermek legoptimálisabb fejlődéséhez.

 

Az első alkalommal felmérjük gyermeke részképességeit. Ezt követően heti rendszerességgel célirányos, játékos foglalkozásokon gondoskodunk a tanuláshoz szükséges képességek optimális fejlődéséről. 

 

A sérült gyermekeknél bevált módszerek természetesen az egészségeseknél is működnek. Munkánk során olyan ismereteket sajátítottunk el, amelyek egy gyermek leghatékonyabb fejlesztéséhez szükségesek, hiszen a sérült gyermekeknél minden területen átfogó tudásra van szükség a legapróbb, hétköznapi eredmények eléréséhez is. 

 

A 45-60 perces kurzusok előre egyeztetett, rendszeres időpontokban egyénileg vagy kiscsoportban (max. 4 fő) zajlanak.

 

"A korai nevelés a legfontosabb.

Amit az ember gyermekként lát, az segíti egész életében, 

hogy jó felé orientálódjék. " 

 

(Brunszvik Teréz)

 

Elérhetőség

+32 499 1077 60

 

paladi.edit@gmail.com

bottom of page