top of page

Rólunk

IMG_4665-2.jpg
újlogo.jpg
Paládi Edit

2009-ben diplomáztam az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar értelmileg akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakán.

 

Gyógypedagógusként több éve foglalkozom értelmileg akadályozott, tanulásban akadályozott és autista gyermekekkel. Dolgoztam speciális szakiskolában és gyermekotthonban, emellett képességfejlesztő órákat tartottam ép értelmű és sérült gyermekeknek egyaránt.

 

Időközben mozgásterápiás (INPP, Kulcsár-féle komplex mozgásterápia), OH-kártya instruktori és  RGM csoportvezetői végzettséget is szereztem. 

Jelenleg egyéni és csoportos fejlesztő órákat is tartok. 

 

Munkám során igyekszem a gyermekeket teljes valójukban megismerni, tapasztalataimat, a megfelelő módszereket az ő saját lényükre adaptálni. A gyermekekkel való munka során fontosnak tartom a gyakorlatiasságra, az életre való nevelést.​

Jasik Zsolt

Tanítóként induló pályámat rendszerinformatikusként folytattam, majd elvégeztem a felsőfokú gyógypedagógiai asszisztens képzést.

 

5 évig informatikai alapokat, kiadványszerkesztő programok használatát oktattam felnőtteknek. Itt kerültem kapcsolatba először fogyatékkal élő emberekkel, csoportjaim között volt hallás-, illetve látássérült osztály is.

 

Ezt követően 7 évet egy budapesti speciális szakiskolában foglalkoztam értelmileg- és tanulásban akadályozott gyerekekkel, fiatal felnőttekkel. Osztályfőnökként, szakoktatóként készítettem fel őket OKJ-s szakmai vizsgára.

 

Fontos számomra, hogy a foglalkozások során a gyerekek jól érezzék magukat, játszva tanuljanak, észrevétlenül épüljön be személyiségükbe az önbizalom, a tudás utáni vágy, a nyitottság új dolgok megismerésére. 

 

 

Életvár Egyesület

Az ÉLETVÁR Egyesület megalakulásának célja, a fogyatékossággal élő fiatal felnőttek fizikai és mentális állapotának fejlesztése, szinten tartása, informatikai, média ismereteik bővítése nappali foglalkoztatóban, fejlesztőházban.

 

Fontosnak tartjuk az integrációt és a munka világába való beilleszkedés elősegítését, elérni azt, hogy azzá válhassanak, akivé szeretnének: a társadalom hasznos tagjává.

 

Egyesületünket 2013-ban alapítottuk. Céljaink eléréséhez a tagok, segítők meglévő szakmai tudása, gyakorlati tapasztalata mellé anyagi erőforrások felkutatása, támogatók keresése a jelenlegi feladatunk.

 

 

bottom of page